De mare impact vizual, produsul cunoscut generic ca piatra de soclu si de fatade este unul dintre produsele din piatra naturala pe care vi le oferim alaturi de piatra de pavaj, piatra soclu, piatra decorativa, montajul de piatra, dale de pavaj, blaturi d

Piatra de soclu si fatada

Piatra de placat soclu garduri sau fatade - piatra naturala si imitatie de piatra folosita pentru placari exterioare si interioare cu rezultate estetice deosebite colorata sau nu si totodata poate fi colortata cu vopsea lavabila de interior sau de exterior.

De impact vizual deosebit, piatra de soclu este un fel de blazon nobiliar al unei constructii, ea dand o nota distincta de prestanta si de rafinament oricarei structuri. Este daca doriti cartea de vizita a oricarei cladiri si orice arhitect si constructor este constient de importanta coplesitoare a unui soclu si a unei fatade executate de mana de maestru dn piatra naturala de diferite nuante, texturi si marimi.

Piatra de soclu si fatade, alaturi de piatra naturala, piatra de pavaj, piatra decorativa, montajul de piatra, dale de pavaj, blaturi din piatra, travertin, mozaic din piatra, chiuvete de piatra, cada din piatra, piatra pavaj regulata, piatra pavaj neregulata, placaj piatra, piatra cubica, andezit, marmura, yura, piatra cioplita sunt produse care confera rafinament oricarei constructii.

Una dintre cele mai frumoase si mai la vedere structuri din piatra este piatra de soclu si de fatade, executata cu mana de maestru de catre echipa noastra de profesionisti.
Termeni si conditii | Confidentialitate
Copyright © 1994 - 2009 Sim Grup Piatra Naturala Bihor.
Reproducerea textelor si pozelor de pe acest site este strict interzisa fara acordul nostru.